Hoppa till sidans innehåll

SvSF Viltmål


Allsvenskan 50m är färdigskjuten och spänningen är olidlig - hur gick det egentligen?!
 
På måndag 11 oktober kör vi igång höstens omgång av Kom till skott. Ladda hem skyttesportappen så kan du och dina klubbkamrater vara med och tävla om fina priser.
 
Helgen i mitten av augusti sköts SM i jaktkombination och enkel jägarkombination. Mästerskapet avgjordes på Malung JSK:s fina anläggning och klassiskt duktiga kombinationsskyttar kunde där skjuta hem stabila segrar.
 
Sista dagen på viltmåls-SM i Hylte 2021 bjöd på spännande grejer - både på två imponerande inledande 100-serier i blandade lopp och en förstagångsseniormästare.
 
Under lördagen fortsatte SM i viltmål på 50 och 80 m i Hylte. Regelbundna lopp på 50m samt 80m enkelskott stod på agendan.
 
Några av Sveriges bästa viltmålsskyttar har i helgen samlats i Hylte i Halland för att skjuta 2021 års SM på viltmål 50m och 80m. Årets första viltmåls-SM i och med att 10m-SM som brukar gå i mars ännu ej kunnat genomföras till följd av pandemin.
 
Allsvenskan 50m pågår trots högsommaren, och skjuts runtom i Sverige i allt från Björsjö till Strängnäs till Trollhättan. Här presenterar vi löpande ställningen allteftersom omgångarna genomförs. Just nu efter omgång 3.
 
Allsvenskan Jaktkombination 2021 är färdigskjuten - denna utvecklande tävling som skjuts på hemmabanan och omfattar både viltmåls- som skeetbössan. Här hittas slutresultatet. Tack för i år!
 
Hylte Sportskyttar och Viltmålssektionen bjuder in till viltmåls-SM på 50m och 80m. Fredag till söndag den 6-8 augusti, med träningsmöjlighet torsdagen, blir tidpunkten för detta svenska mästerskap.
 
Nu är tidigare uppskjutna EM och VM inplanerade i den internationella tävlingskalendern. I och med det väntar också landslagstest. Andra helgen i juli väntar landslagstest på viltmål 50m, på plats i Glava.
 
Malungs Jaktskytteklubb och Viltmålssektionen bjuder in till SM/RM Enkel Jägarkombination och SM/RM Jaktkombination 2021. Mästerskapen kommer att genomföras i Malung den 13-15 augusti.
 
Tiden är här för Allsvenskan 50m 2021! Här följer spelplan, resultatmall och uppdaterade regler för denna hemmabanetävling som får ut många på banorna. Lycka till och skjut väl!
 
Viltmålsallsvenskan 50m är efterlängtad och efterfrågad och i slutet av maj sätter den igång! Här bjuds ni in till en givande hemmabane- och träningsaktivitet där ni samtidigt ställs mot andra föreningar. Anmäl er senast den 15 maj!
 
I dessa fortsatta pandemitider fick årets första landslagstest genomföras på hemmabana en helg i slutet av april. Här presenteras resultatet.
 
Allsvenska Vildsvinsserien på 10m säsongen 2020-2021 har skjutits klart. Här är slutställningen. Vi gratulerar alla vinnare och tackar alla deltagare för sin medverkan.
 

Sektionsledare:

Carl-Henrik Gilljam
lerduvor-viltmal@upplandsskytte.se

 

Sidadministratör:

Rickard Jansson
webmaster@upplandsskytte.se

Tavlingskalender_box

Postadress:
Upplands Skyttesportförbund
Gösta Karlsson, Mårtensby Rörsby 81
740 10 Almunge

Kontakt:
Tel: 0706523343
E-post: ordforande@upplandss...