Hoppa till sidans innehåll

SvSF Viltmål


Vill du jobba med att utveckla skyttesporten på Svenska skyttesportförbundets kansli? Just nu söker vi en utbildningskonsulent och en anläggningsrådgivare.
 
 
Jaktkombination efterlängtad och efterfrågad och i slutet av maj sätter den igång! Här bjuds ni in till en givande hemmabane- och träningsaktivitet där ni samtidigt ställs mot andra föreningar. Anmäl er senast den 25 maj!
 
Viltmålsallsvenskan 50m är efterlängtad och efterfrågad och i slutet av maj sätter den igång! Här bjuds ni in till en givande hemmabane- och träningsaktivitet där ni samtidigt ställs mot andra föreningar. Anmäl er senast den 25 maj!
 
Vårens omgång av Kom till skott finns nu tillgänglig i Skyttesportappen. Har du redan appen i din mobil så uppdatera till den senaste versionen.
 
På EM nyligen fick Jesper Nyberg individuellt nöja sig med två silver. På nyligt avgjorda SM i 10m i Umeå fick han lite av en revansch när han sköt hem två individuella guld. Dubbelt upp blev det även i juniorklassen - också det för en Hylteskytt.
 
Som vi tidigare meddelat hålls viltmålssektionens årsmöte onsdagen den 29 mars klockan 19.00, digitalt via Zoom. Här hittas handlingar till mötet.
 
Den svenska insatsen vid EM i blandlopp blev i princip en spegel av regelbundna lopp i torsdags. Emil Martinsson kvitterade ut seniorguldet närmast före Jesper Nyberg samtidigt som Oscar Eliasson kvitterade ut juniorsilvret.
 
2022 års luftvapens-EM pågår i norska Hamar och i dag stod running target regelbundna lopp på schemat. Det blev ett utmärkt utfall med både svenskt guld och silver, men det var två samlade medaljörer efteråt.
 
Nu kan vi äntligen meddela att träningsdagboken finns tillgänglig för Skyttesportappen. Med denna digitala träningsdagbok, särskilt anpassad för skyttesport, får du ett verktyg för träningsplanering, statistik och interaktion med andra skyttar.
 
Viltmålssektionen kallar till digitalt årsmöte tisdagen den 29 mars 2022 klockan 19.00, med möjlighet att ställa frågor och testa tekniken från 18.30.
 
Alla medlemmar i förbundet är välkomna att komma med nomineringar. Sektionerna har sina årsmöten under mars och arbetar just nu med att färdigställa förslag. Förbundets valberedning till förbundsstyrelse ska vara klara senast 1 april.
 
 
Den som väntar på något gott - väntar på resultatet i Allsvenskan 50m! Här presenterar vi det preliminära resultatet i den individuella tävlingen!
 
Allsvenskan 50m är färdigskjuten och spänningen är olidlig - hur gick det egentligen?!
 

Sektionsledare:

Carl-Henrik Gilljam
lerduvor-viltmal@upplandsskytte.se

 

Sidadministratör:

Rickard Jansson
webmaster@upplandsskytte.se

Tavlingskalender_box

Postadress:
Upplands Skyttesportförbund
Gösta Karlsson, Mårtensby Rörsby 81
740 10 Almunge

Kontakt:
Tel: 0706523343
E-post: ordforande@upplandss...