Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gevärsnyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gevärsnyheter


Europacupen 300m arrangerad på Ekeby-Boda skyttecentrum

18-22 maj arrangerade Upplands skyttesportförbund Europacupen 300m, Lapua cup i Uppsala. Grenarna standardgevär, 60 skott liggande och 3x20 skott ställningar avgjordes inviduellt såväl som i lag. Per Sandberg och Andreas Jansson från Gimo SF och Sofie Hjortzberg från Tierp-Tolfta skf deltog från förbundet på tävlingsbanorna. Per Sandberg kom 6:a i 60 skott liggande för herrar och Andreas Jansson 16:e. Sofie Hjortzberg kom 13:e i 60 skott liggande och ingick i det svenska laget som tog guld i lagtävlingen.

Helgens väder var något kallt de första dagarna, med en del blåst som sänkte poängen på lördagen, vilket dock ordnade upp sig med fina förhållanden under söndagen.

På fredagen anordnades en traditionsenlig bankett på IFU-arenahotell, vilket även besöktes av trollkarlen Isidor, vilket var ett uppskattat inslag.

Allt som allt fungerade arrangemanget mycket väl, allt från hämtning/lämning på flygplats/hotell, servering och hantering av själva tävlingarna fick beröm.

Kul också att vi hade tre OS-medaljörer på plats: Harald Steenvag, Norge och Matthew Emmons, Tjeckien deltog i tävlingen och Jonas Edman var också på besök.

Inga nyheter är skapade

Sektionsledare:

Bengt Myhrberg

gevar@upplandsskytte.se

 

Sektionssekreterare:

Samuel Petersson

samuel.petersson@gmail.com

 

Sidadministratör:

Samuel Petersson
webmaster@upplandsskytte.se

Tavlingskalender_box

Postadress:
Upplands Skyttesportförbund
Gösta Karlsson, Mårtensby Rörsby 81
740 10 Almunge

Kontakt:
Tel: 0706523343
E-post: ordforande@upplandss...