Hoppa till sidans innehåll

SvSF Gevär


Vi har nu satt ihop en instruktionsvideo som visar hur man registrerar sitt personliga konto i tävlingskalendern/IndTA samt hur man köper tävlingslicens. Vi hoppas många kommer ha nytta av denna instruktionsvideo.
 
Luftgevär gick till Norge och luftpistolen till Tyskland. Det var riktigt spännande i kamperna om "bästa skytt" i klasserna och om de stora hederspriserna då Swedish Cup gick i mål i Sävsjö skyttecenter.
 
Med en hejdundrande spurt på slutet i damfinalen såg Lotten Johansson från Ramselefors till att vinna damernas tredje final vid Swedish Cup i Sävsjö. Lotten som annars var enda svenska i damfinal alla tre dagarna.
 
En ordentligt revanschsugen Marcus Madsen ryckte skott för skott i herrfinalen då finalpasset på Swedish Cup dag 2 inleddes i Sävsjö skyttecenter. Även om han släppte 1,0 i sista skottet blev segermarginalen 3,6 poäng.
 
De svenska gevärsskyttarna fick tufft motstånd av de nordiska grannarna då gevärsfinalerna avverkades under dag 1 vid Swedish Cup i Sävsjö skyttecenter.
 

Nyhet i Lag-SM

(2019-01-02 21:34)
Den nu genomförda enkäten i en del gevärsfrågor, gav ett tydligt svar på frågan om gemensamma förbunds- och förenings-lag, oavsett individuellt SM-deltagande. Av 16 svar från distrikten var 12 positiva till förändringen.
 

Utrustningskontroll gevär

(2019-01-02 16:57)
Dag noll på Swedish Cup handlar om ankomst, utrustningskontroll och träning för att känna på banorna i Sävsjö skyttecenter.
 
Det är dag minus 1 för 15:e upplagan av Swedish Cup i Sävsjö skyttecenter. Vår kamera gör därför ett snabbt svep i hallarna där det redan imorgon är fullt med folk.
 
Vill du ha tips på samtalsämnen under Swedish Cup eller i träningsgruppens fb-chatt?
 
Viktigt att du skriver in vilken sektion pengarna ska gå till när du löser licens för 2019. Om du inte gör det tar processen att godkänna din licens betydligt längre tid.
 
Är du kassör, ordförande eller sekreterare i din skytteförening - i så fall vill vi ha din fulla uppmärksamhet nu. Senast den 31/12 ska ni som förening rapportera in 2018 års verksamhet. Detta ska göras via IdrottOnline, IOL.
 
Äntligen har vi släppt ett nytt avsnitt av vårt webb-tv magasin "Träffsäkert". I detta avsnitt bjuder vi på reportage om Emil Martinsson, Fredrik Malmström, fältskytte på Gotland och Linköpings Skf.
 
Missa inte detta enkla och billiga sätt att skapa aktivitet på hemmabana! Redovisa aktiviteten i Gevärssektionens årligen återkommande SvSF:s minnestävling Frivilliga skytterörelsens rikspropaganda!
 

Allsvenskan 2.0

(2018-11-27 17:46)
Förlängd anmälningstid till 2/12
 

Verksamhetsplan 2019

(2018-11-26 23:22)
I samband med Skytteforum den gångna helgen presenterade sektionerna sina verksamhetsplaner inför 2019.
 

Sektionsledare:

Bengt Myhrberg

gevar@upplandsskytte.se

 

Sektionssekreterare:

Göran Tibell

goran.tibell@upplandsskytte.se

 

Sidadministratör:

Rickard Jansson
webmaster@upplandsskytte.se

Tavlingskalender_box

Postadress:
Upplands Skyttesportförbund
Hans Lundkvist, Sandvad 102
819 62 Karlholmsbruk

Kontakt:
Tel: 0706-52 33 43
E-post: ordforande@upplandsskytte.se